CPH:DOX × Pecha Kucha CPH: The Movers & Makers Edition

Kom om se crowdfunding filmen ‘Capital C’ og tag temperaturen på det danske vækstlag til Pecha Kucha eventet The Movers & Makers Edition.

9 Nov 2014 at Cinemateket, Copenhagen, Denmark

Big Ideas/Think, Technology

CPH:DOX × Pecha Kucha CPH: The Movers & Makers Edition 9 Nov 2014 Cinemateket, Copenhagen, Denmark
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Speakers ({{speakersCount}})

Show all

People (59)

Show all

Partners

Show all

Egentlig er det en gammel tanke. Det er bare først nu, at teknologien har indhentet den og gjort den mulig i praksis! Kom om se ‘Capital C’ - filmen om hvordan crowdfunding gør det muligt for alle at støtte en idé, som man gerne vil se ført ud i livet - og alle med gode idéer til overs kan springe hele det industrielle mellemled over.

Det er ikke kun på biografskærmen, at de vilde potentialer i den nye delingsøkonomi udfolder sig. Herhjemme har vi også masser af eksempler på succesfulde projekter og derfor kan du efter filmen møde nogle af byens vildeste makers, start-ups, kunstnere og kreative når vi kaster os ud i et Pecha Kucha - The Movers & Makers Edition!

Pecha Kucha er et præsentations format, der holder det ultra stramme format 20x20 sekunder. 20 elementer på 20 sekunder til at fortælle om et projekt, en idé eller en passion i et sammensurium af forskellige medier som musik, film og performance - godt krydret med kreativitet, humor og fantasi. Efter filmen går vi mod Studenterhuset, hvis farverige lokaler lægger vægge til, og alle er velkomne, når vi skruer op for både tempo og underholdning!

Eftermiddagens program:
Kl. 14.45 i Cinemateket: Filmvisning af 'Capital C'
kl. 16.30 i Studenterhuset: Start på PECHA KUCHA med gratis entré!
Studenterhusets bar med super fordelagtige priser har selvfølgelig åbent til indkøb af snacks og drikkevarer. Og nåede du ikke filmen, så frygt ej - kom bare direkte ind til Studenterhuset til Pecha Kucha!

When
From: November 09, 2014 14:45
To: November 09, 2014 18:30
Where

Cinemateket, 55 Gothersgade, 1123, Copenhagen, Denmark

Category

Big Ideas/Think, Technology