DEL13 - Kommunikationsbranchens bedste

Torsdag den 30. maj samler DJ og Kforum landets kommunikatører for at dele det bedste inden for forskellige dele af kommunikationsbranchen. Vi vil også have dig med.

I Charlottehaven på...

Communications, Media

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Torsdag den 30. maj samler DJ og Kforum landets kommunikatører for at dele det bedste inden for forskellige dele af kommunikationsbranchen. Vi vil også have dig med.

I Charlottehaven på Østerbro i København kan du opleve noget af det bedste og mest spændende inden for kommunikation lige nu.

Målet er, at du bliver bedre, lærer af de bedste og får et bedre netværk. De bedste inden for politisk kommunikation, krisestyring, visuel kommunikation, mediehåndtering, sociale medier og design deler deres viden, der præsenteres med en kant som du ikke oplever på andre konferencer om kommunikation.

Vi kommer 360 grader rundt om faget og præsenterer en bred vifte af inspiration til alle typer af kommunikatører, hvad enten du arbejder i det offentlige, det private, på bureau eller er selvstændig.

Oplæggene bliver af forskellige varighed. Nogle er korte og præcise, andre lidt længere. Fælles for de forskellige sessions er, at du ikke bare får serveret en færdigret, der har været serveret før. Vi tror på, at du får mest ud af en session, hvis den aldrig har været holdt før.

På DEL13 møder du dem, du kan lære noget af, og du lærer noget om, hvem de har lært af, og du guides gennem dagen med kyndig hånd af tidligere studievært på DR, kommunikationsrådgiver Trine Sick.

Tag med til DEL13 og:

- bliv skarpere på de nyeste tendenser inden for dit fag
- få ny inspiration og ny energi til dit daglige arbejde
- lær fra de bedste om, hvad det bedste er lige nu
- få et bedre netværk, og dyrk glæden ved at møde andre dygtige k-folk
- del alt det, du kan

When
From: May 30, 2013 00:00
To: May 30, 2013 23:59
Where

Charlottehaven, Charlottehaven Hjørringgade 12C, 2100, København Ø, Denmark

Category

Communications, Media

Tags

kforum, kommunikaton, netværk, social media

Hashtag

#del13

Contact email
kdag@kforum.dk

Submitted by:

Cecilie Ena Lise Pedersen

Are you the organizer?

Get in touch