Den Nye Danske Kreativitet

Hvordan får vi dansk kreativitet ud af dødvandet? Hvad skal der til for at komme op på vores nabolandes niveau? Hvem gør det rigtigt - og hvad gør de? Hvorfor virker det? Og hvad skal der...

Big Ideas/Think, Advertising

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Hvordan får vi dansk kreativitet ud af dødvandet? Hvad skal der til for at komme op på vores nabolandes niveau? Hvem gør det rigtigt - og hvad gør de? Hvorfor virker det? Og hvad skal der til?
Spørgsmålene mangler ikke - men det gør svarene. Vi har spurgt en lang række gamechangers, hvad der skal til for at vores forretninger, medarbejdere og kunder atter kommer i sync.
Fælles for dem alle er, at de har gjort det. Hvilket kvalificerer dem til at give dig og dit digitale, design- eller reklamebureau nogle indsigter og en retning, der forhåbentlig kan blive en start til en sundere og mere kreativ branche.

Der skal en revolution til i dansk kreativitet, og den kommer ikke ved at pege fingre, men ved at pege på konkrete tiltag. Vi skal understrege alt det, som kreativitet kan tilføre, og vi skal italesætte – og igangsætte – kreativiteten som drivkraft i virksomhedernes forretning."

”Den Nye Danske Kreativitet” er et halvdagsarrangement, hvor et panel vil fokusere knivskarpt på det målrettede og løsningsorienterede.

When
From: September 12, 2013 00:00
To: September 12, 2013 23:59
Where

Pressen, Politikens Hus Vester Voldgade 33, 1552, Copenhagen, Denmark

Category

Big Ideas/Think, Advertising

Hashtag

#nykreativitet

Submitted by:

Conrad

Are you the organizer?

Get in touch