DM14

DM14 GIVER DIG OVERBLIK OVER AKTUELLE DIGITALE TENDENSER. BRUG DEM OG SKAB ONLINE SYNLIGHED OMKRING DIN FORRETNING.

Internet, Technology

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Digital Markedsføring” er en årligt tilbagevendende konference, der giver dig overblik over aktuelle tendenser inden for de mange muligheder, du har for at udnytte internettet til at optimere din forretning.

Digital markedsføring er meget mere end en Facebook-gruppe og en bannerreklame. DM-konferencen er stedet, hvor du får overblik og inspiration til at finde vej i internetjunglen.

Formålet med konferencen er at klæde dig på til at vælge mellem forskellige digitale medier på et kvalificeret grundlag. Du kan på forhånd sætte dig ind i dagens emner og koble dig på de emner, der passer til netop dine ønsker og behov.

Konferencen er bygget op af individuelle indlæg af hver en times varighed - hvoraf du har mulighed for at vælge tre i løbet af dagen.

Til at undervise og lede de enkelte indlæg har vi inviteret en række kompetente indlægsholdere, der hver især har ekspertviden inden for deres felt.

I løbet af dagen har du mulighed for at 'shoppe' rundt mellem de mange forskellige indlæg og koble dig på de indlæg, der passer dig bedst. Du skal forud for konferencen tilmelde dig i alt tre indlæg - mere information om tiderne følger.

When
From: December 02, 2014 09:00
To: December 02, 2014 16:00
Where

Den Erhvervsdrivende Fond Nupark, 51 Nupark, 7500, Holstebro, Denmark

Category

Internet, Technology

Tags

business, digital, marketing, seo

Hashtag

#dm14dk

Contact email
info@itforum.dk

Website

Submitted by:

Micky Fridthjof

Are you the organizer?

Get in touch