Fagfestival

Vi samler en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere, kommunikatører og andre, som sætter vores fag på spidsen. Det er viden, inspiration, netværk og fest i 36 koncentrerede...

Communications, Media

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Vi samler en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere, kommunikatører og andre, som sætter vores fag på spidsen. Det er viden, inspiration, netværk og fest i 36 koncentrerede timer.

Fagfestival er mediebranchens Roskildefestival, hvor du møder nye kolleger og genser gamle, når du bevæger dig rundt mellem 75 sessions med tæt ved 150 medvirkende. Her er et pluk af tidligere udelandske medvirkende: Hans Blix, Seymour Hersh, Tony Maddox, Andrew Jennings, Andrew Keen, Mark Briggs, Bob Drogin, Peter McEvoy, Nick Wrenn, Günther Walraff, Åsne Seierstad, Chris Cramer, Donald MacIntyre, David Montgomery, Joi Ito, Stephen Sackur.

På Fagfestival vender vi et kærligt, kritisk blik mod os selv og vores professionelle formåen. Mediebranchen har aldrig været god til at vende blikket indad. Kritik af egen indsats er fortsat ikke noget, vi ligefrem dyrker. Men Fagfestival er et fristed for mediekritik, fordi vi har brug for at reflektere over egen formåen for at blive bedre.

Desuden er Fagfestival kultur, politik og kommunikation i lyd, tekst, levende og faste billeder, grafik, tegninger, design, udstillinger og masser af workshops. Altsammen i et uhøjtideligt og festligt miljø.

For medlemmer af Dansk Journalistforbund er Fagfestival tilmed billigere end nogen sammenlignelig begivenhed. For 1700 kr. får du ikke alene valget mellem 75 forskellige sessions, to frokoster, middag, aftenunderholdning men også en seng på et af de andre nærliggende hoteller. Der vil være busser mellem kongrescentret og byens hoteller. Den lave pris skyldes, at især DJ men også Pressens Uddannelsesfond yder betragtelige tilskud til nedsættelse af brugerbetalingen. Studerende og ledige kommer med for halv pris – 850 kr.

When
From: November 11, 2012 00:00
To: November 12, 2012 23:59
Where

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220, Odense, Denmark

Category

Communications, Media

Tags

journalism, media, photography

Hashtag

#fag12

Contact email
eo@journalistforbundet.dk

Website

Submitted by:

Didde Elnif

Are you the organizer?

Get in touch