17. međunarodna konferencija Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje - ICTI 2016. - u organizaciji Instituta za osiguranje i časopisa Svijet osiguranja tvrtke Tectus d.o.o., održat će se u Solaris Lifestyle Hotelu Jure u Šibeniku (Hrvatska) od 1. do 3. 6. 2016.
 
Prvu konferenciju ICTI organizirali smo 2000. godine i do danas konferencija je prerasla u tradicionalno okupljanje menadžera i IT stručnjaka u sektoru osiguranja te IT tvrtki iz cijele regije, na kojem sudionici imaju prigodu  razmijeniti iskustva i doznati novitete na globalnom tržištu industrije osiguranja i informacijsko komunikacijske tehnologije.


Skup je namijenjen predsjednicima i članovima uprava, voditeljima informatike i informatičarima, voditeljima prodaje, obrade šteta i računovođama osiguravajućih društava, banaka, mirovinskih zavoda i fondova, zavoda za zdravstveno osiguranje, aktuarima, zastupnicima i posrednicima i svima onima čiji svakodnevni posao ovisi o informacijskim i komunikacijskim tehnologijama i njihovom ubrzanom razvoju.


Stručne teme koje konferencija obrađuje su: Informatika u osiguranju i bankarstvu, Informatika u mirovinskom i zdravstvenom osiguranju, Internet i osiguranje, Komunikacijska tehnologija, Informatika u prodaji osiguranja i Informatički menadžment u osiguranju.


Uz dva dana vrhunskih predavanja, radionica i okruglih stolova, konferencija pruža i bogat  zabavni dio, od koktel druženja, izleta, do sadržajne glazbene večeri, što je idealna prilika za produbljivanje kontakata i učvršćivanje poznanstava u IT svijetu.

Osim stručnog dijela, sudionici će moći uživati i u razgledavanju stare jezgre grada Šibenika koju krase mnogobrojne kulturne znamenitosti grada, a potom će se opustiti uz večeru u Etno selu Solaris.

Day 1
Category
This website uses cookies. By continuing to browse you agree to this and Conferize's terms of service.