Information Energy

DITA-OT op maat

Op 12 juni maakt Information Energy een vliegende start met twee masterclasses: één voor beginners en één voor gevorderden. In Eliot Kimbers’ masterclass voor gevorderden...

Technology, Computer Science

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

DITA-OT op maat

Op 12 juni maakt Information Energy een vliegende start met twee masterclasses: één voor beginners en één voor gevorderden. In Eliot Kimbers’ masterclass voor gevorderden leer je hoe kunt specialiseren en je de DITA Open Toolkit inricht voor het uitgeef- of publicatieproces in jouw organisatie. Met als resultaat: DITA op maat. Belangrijke principes hierbij zijn hergebruik (re-use) en uitbreidbaarheid (expandability).

Leer DITA in één dag

Behoefte aan basiskennis DITA? Schrijf je dan in voor de masterclass van Alex Masycheff en leer DITA in één dag. Alex is een ervaren trainer die tijdens Information Energy infomedians leert DITA te gebruiken. Alex is het brein achter DITAToo, het ‘out of the box’ inzetbare topic beheersysteem. Deelnemers aan de masterclasses krijgen een licentie voor DITAToo cadeau, plus een halfjaarslicentie voor oXygen XML-editor.

When
From: June 12, 2013 00:00
To: June 14, 2013 23:59
Where

Utrecht University, Domplein 29, 3512 JE, Utrecht, Netherlands

Category

Technology, Computer Science

Tags

cms, developments, dita, html, information, knowledge

Hashtag

#ien2013

Contact email
info@idtp.eu

Website

Submitted by:

Conrad

Are you the organizer?

Get in touch