Internet Discovery Day

IDD är eventet där entreprenörer hittar allt de behöver. Och investerarna sina framtida guldägg. Det bästa av allt - det är gratis!

Internet, Entrepreneurship & Startups

Internet Discovery Day 17 Oct 2014 Radisson Blu Waterfront Hotel, Sweden
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Internet Discovery Day ger framtidens svenska internetstjärnor en bättre chans att bli upptäckta och få tillgång till de resurser som krävs för att växa. Och för investerare att finna bra bolag att investera i. Och så blir det fest. Och prisutdelning. Och goodie-bags. Sannolikt kommer du (om du är entreprenör) att komma därifrån med flera löften om fria luncher. Drinkbiljetter galore (om du har anmält dig)!

Så här gick det till 2012:Alla bolag får presentera sig på ett stycke fönster med fabulös utsikt, strategiskt placerad i Stockholm Waterfronts bar. På fönstret skriver du (och ritar) bolagets namn och en kort sammanfattning vem man är och vad man söker (2mkr från en strategisk investerare, kontakt med en skicklig programmerare, säljresurser, etc.). Sedan är man igång.

Alla närvarande uppmanas aktivt att bidra med sina nätverk och hjälp till de utställande entreprenörerna. Speciellt utnämnda ambassadörer agerar som supernätverkare för att se till att det blir så bra som möjligt.

Parallellt med denna utställning pågår flera aktiviteter såsom crowd-sourcad bedömning av de deltagande bolagen, pitch-tävlingar, eventuellt någon talare, etc.

Dagen avslutas med ett utnämnande av ”best in show”, prisutdelning i tävlingen Webbkomet samt barmingel.

Vad det kostar? – Ingenting, de bästa sakerna i livet är gratis! Måste jag anmäla mig? – Du har väl lite hyfs i kroppen? (och så får du drinkbiljetter)Hur gör jag om jag vill ställa ut och få närmast obegränsad tillgång till pengar och nätverk? – Du anmäler dig via vår anmälningslänk. De femtio första får en garanterad plats. Hangups? – Inga, men den enväldiga kommittén av projektkommissarier förbehåller sig rätten att seeda de 25 bolag som ska få de bästa platserna. Övertyga oss om att du är ett av dessa bolag!Om jag inte har Facebook? – Droppa oss ett mail så löser vi det.Vilka som kommer? – Alla som du har drömt om att någon gång få träffa; internetpersonligheter, investerare och potentiella partners.

Ses där!

When
From: October 17, 2014 13:00
To: October 17, 2014 23:59
Where

Radisson Blu Waterfront Hotel, 4 Nils Ericsons Plan, 11164, Sweden

Category

Internet, Entrepreneurship & Startups

Tags

bolag, investerarna, nätverk

Hashtag

#idd14

Contact email
niklas.seren@iis.se

Contact phone
+46769417512

Website

Submitted by:

Conrad

Are you the organizer?

Get in touch