Markedsføringsdagen

Det er en stor fornøjelse på vegne af Teknologisk institut og Huset Markedsføring at byde velkommen til den 9. udgave af Markedsføringsdagen.

Den årlige Markedsføringsdag afspejler de...

Marketing & PR, Technology

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Det er en stor fornøjelse på vegne af Teknologisk institut og Huset Markedsføring at byde velkommen til den 9. udgave af Markedsføringsdagen.

Den årlige Markedsføringsdag afspejler de aktuelle emner, som optager alle os, der til dagligt arbejder med marketing og kommunikation ude i virksomhederne, på bureauerne eller på medierne. På én dag er det målsætningen at give hver deltager intensive og inspirerende indlæg fra de bedste eksperter fra hvert af de aktuelle områder.

I år fylder de sociale medier naturligt nok meget af programmet - hvordan skal vi kommunikere og administrere effektivt, og hvordan kan vi lave forretning, er de brændende spørgsmål. 2013 er i høj grad også mobilens år, hvor flere og flere oplever at den mobile trafik overhaler den stationære. Hvad betyder det og hvordan skal vi optimere vores marketingplan i forhold til den markant ændrede adfærd?

Uanset om det er via sociale medier eller mobile kanaler, er indholdet - eller content’et - afgørende, og den traditionelle en-dimensionelle tilgang til indhold, er stille og roligt ved at blive afløst af brugerskabt og eventdrevet indhold, som på historiefortællende vis giver mere liv til brandet.

Kom og bliv inspireret af 20 talere, 12 spor og netværk med mere end 300 marketingprofessionelle – det hele på én dag.

When
From: June 12, 2013 00:00
To: June 12, 2013 23:59
Where

DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704, Copenhagen V, Denmark

Category

Marketing & PR, Technology

Hashtag

#mfd13

Contact email
shc@teknologisk.dk

Website

Submitted by:

Mette Risgaard Olsen

Are you the organizer?

Get in touch