pro

Mötesplats Skåne

Mötesplats Skåne är platsen där vi som utvecklar Skåne träffas, utbyter erfarenheter och visar vägen till Det öppna Skåne 2030.

19 Aug 2016 at DOCKPLATSEN 26, Malmö, Sverige

Government, Meetings & Events

Mötesplats Skåne 19 Aug 2016 DOCKPLATSEN 26, Malmö, Sverige
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

People (730)

Show all


Tack till alla som deltog på Mötesplats Skåne 2016!


Stort tack till dig som deltog och gjorde Mötesplats Skåne till en fantastisk dag. Tillsammans utvecklar vi Skåne. Välkommen åter 2017
 

 

Seminarievärdar

Show all

Speakers ({{speakersCount}})

Show all

Mötesplats Skåne samlar för fjärde året i rad företrädare från region, kommun, stat, myndighet, idéburen sektor och näringsliv från hela Skåne. Mötesplats Skåne är en del av Skånes regionala utvecklingsstrategi. Här visar vi som utvecklar Skåne vad som har gjorts och vad som behöver göras för att uppnå målen i utvecklingsstrategin Det öppna Skåne.

Det är genom att agera tillsammans som vi kan uppnå verkliga resultat. Genom att veta vart vi vill att Skåne ska befinna sig i framtiden är det lättare att fatta rätt beslut och det är lättare att hitta rätt samarbetsformer. Det är när vi agerar i samma riktning som vi kan utnyttja Skånes växtkraft till fullo. För att alla ska dra åt samma håll krävs också gemensamma arenor och ett pågående samtal. Mötesplats Skåne är en sådan gemensam arena och ett pågående samtal.

Första året som evenemanget hölls var 2013, med Almedalsveckan som förebild. Förväntningen var 300-400 besökare, men hela 900 personer kom. Succén var ett faktum, deltagarna hade saknat en mötesplats att diskutera ett viktigt arbete som sker varje dag, året om, i verksamheter ute i Skåne!

Antalet deltagare har ökat stadigt sen dess. 2014 utökades antalet seminarier till 35 stycken där Region Skåne stod för hälften och externa aktörer för andra hälften. Deltagare var nu hela 1300 utvecklingsaktörer som samlades på Dockplatsen och ifjol var vi 1427 deltagare. 

Fredagen den 19 augusti 2016 samlas vi för fjärde gången, då vi skapar tillsammans 26768 potentiella möten!

Det är gratis att besöka Mötesplats Skåne.

Varmt välkomna!

When
From: August 19, 2016 08:30
To: August 19, 2016 17:00
Where

DOCKPLATSEN 26, 26 DOCKPLATSEN, 21119, Malmö, Sverige

Category

Government, Meetings & Events

Contact email
mia.chau@skane.se

External link

Part of Region Skåne, regional utveckling: Skåne Innovation Day, Attraktionskraft Skåne

Organized by: