pro

Mynewsday DK Autumn 2013

14 Nov 2013 at First Hotel Skt. Petri

Marketing & PR, Communications

Mynewsday DK Autumn 2013 14 Nov 2013 First Hotel Skt. Petri
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Speakers ({{speakersCount}})

Show all

People (21)

Show all

Torsdag den 14. november kl. 08.30 skal 200 kommunikationsinteresserede igen på hotel sammen. Der er det nemlig blevet tid til Mynewsdesks halvårlige kommunikationsarrangement Mynewsday på Hotel Skt. Petri.

De 200 deltagere til Mynewsday kan denne gang bl.a. se frem til tips til at finde virksomhedens gode historier, og til at skrive dem bedre. Senere stiller en gruppe modige journalister op til en paneldebat, hvor publikum kan stille spørgsmål frit fra leveren.

Adam Cranfield er CMO i Mynewsdesk og velbevandret i k-branchen siden 1998 med stor fokus på digital kommunikation. Adam Cranfield fortæller om, hvad et brand newsrooms er. Han vil også komme ind på, hvordan - og ikke mindst hvorfor - flere virksomheder agerer som deres egne medier.

Morten Münster er partner i BRO Kommunikation med over 10 års erfaring i at skrive fængende tekster - og så er han god til at lære fra sig! Morten har startet BRO Kommunikations blog, blogger selv på overbevisende.dk og er derudover forfatter til bogen Personlig indflydelse. Selv de mest erfarne tekstforfattere kan lære noget af Morten, hvad enten de skriver til pressen, bloggen, de sociale medier, print eller noget femte.

At kunne skrive godt er dog ikke nok, hvis der ikke er nogen gode historier at fortælle. Mette Holbæk er brand manager på Politikens Forlag og tidligere mangeårig selvstændig rådgiver indenfor markedsføring og PR. Med den baggrund er hun eminent til at finde de gode historier i virksomheden og få dem fortalt til de rette modtagere.

Hvilken PR-medarbejder har ikke prøvet at sende en pressemeddelelse, der ikke nåede i medierne? Hvad gik mon galt? Kunne man have gjort noget anderledes? Mynewsdesk samler en gruppe modige journalister til en paneldebat, hvor de i 45 minutter besvarer spørgsmål stillet af publikum.*

Journalisterne er indtil videre:
Morten K. Thomsen, redaktør på IT-sitet Version2.dk
Rasmus Mark Pedersen, nyhedsredaktør på Radio24syv
Rikke Agerbæk, redaktør på DR2 Morgen

*Spørgsmål kan allerede nu sendes til dkevents@mynewsdesk.com

Det er gratis at deltage.

Eventet finder sted torsdag den 14. november 2013 i København på First Hotel Skt. Petri. Benyt Nørreport Station ved offentlig transport. Ved ankomst med bil anbefales parkeringskælderen på Israels Plads.

Dørene åbner kl. 08.30 og arrangementet løber til ca. kl. 12.30.

Mynewsdesk byder på en sandwich mellem oplæggene samt kaffe, te og frugt i løbet af dagen.

Under arrangementet bruges hashtagget #mnday på Twitter og #mynewsdesk på Instagram.

When
From: November 14, 2013 00:00
To: November 14, 2013 23:59
Where

First Hotel Skt. Petri

Category

Marketing & PR, Communications