Nordic Band Camp 2014

På Nordic Band Camp får unge bands mulighed for at samles over fem dage for at fordybe sig i musikken, udbygge deres netværk og få gode råd fra eksperter.

Music

Nordic Band Camp 2014 3-7 Aug 2014 Østhimmerlands Ungdomsskole, Bælum, Denmark
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Nordic Band Camp 2014 er et nyt musiksamarbejde på tværs af nordiske landegrænser, støttet af Kulturaftale Nordjylland, Nordisk Kulturfond samt SØRF, KULTUR & UNGDOM og ORA. På Nordic Band Camp får unge bands mulighed for at samles over fem dage for at fordybe sig i musikken, udbygge deres netværk og få gode råd fra eksperter. Nordic Band Camp afholdes som en sommercamp fra søndag den 3. august 2014 til torsdag den 7. august på Østhimmerlands Ungdomsskole (ØU) i Bælum i Nordjylland.
ØU ligger i smukke og rolige omgivelser ved landsbyen Bælum, og netop den lidt afsides placering af Nordic Band Camp giver mulighed for deltagerne at fordybe sig. På ØU er der alle de faciliteter, det kræver for at afholde en bandcamp: industrikøkken, overnatningsmuligheder, koncertsal, undervisningslokaler samt øverum nok til, at alle deltagende bands kan få deres eget øvelokale.
På Nordic Band Camp får de deltagende bands mulighed for at modtage ekspertråd fra etablerede navne i musikbranchen om så varierede emner som fx bandledelse, sociale medier, musikjournalistik samt booking-processer.

When
From: August 03, 2014 09:00
To: August 07, 2014 18:00
Where

Østhimmerlands Ungdomsskole, 10 Skolevej, 9574, Bælum, Denmark

Category

Music

Hashtag

#nordicbandcamp

Contact email
rocktraum@gmail.com

Contact phone
+45 61 72 13 63

Website

Submitted by:

Jesper Vestergaard

Are you the organizer?

Get in touch