ONUG August 2012: Rebus

kl 18:00 - Efter en lidt for lang pause er ONUG nu igen klar med et event. Denne gang med Mogens Heller Grabe som vil snakke om Rebus:

Nu hvor NServiceBus er blevet til et kapitalistisk...

Computer Science

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

kl 18:00 - Efter en lidt for lang pause er ONUG nu igen klar med et event. Denne gang med Mogens Heller Grabe som vil snakke om Rebus:

Nu hvor NServiceBus er blevet til et kapitalistisk projekt, og det dermed er blevet forbundet med økonomiske overvejelser og andet besvær at benytte det, så er der plads til en ny open source hippie-bus i din enterprise: Rebus.

Rebus startede som et personligt research-projekt, hvor jeg forsøgte at få overblik over hvad det egentlig er man betaler for med NServiceBus. Siden er Rebus blevet lidt mere seriøs, og den binder nu produktionssystemer sammen adskillige steder i verden.

Rebus' filosofi er at den skal være simpel – simpel at komme i gang med, og simpel at bruge. Og så skal den have de sødeste og mest hjælpsomme fejlbeskeder.

Denne præsentation vil snakke lidt om distribuerede systemer og messaging, og så vil vi kigge på filosofien bag Rebus samt eksempler på hvordan man kommer i gang.

Bio:

Mogens er programmør hos d60, et kombineret business intelligence- og applikationsudviklingshus i Aarhus. Her laver han simple løsninger til komplekse problemer, mens han forsøger at reducere den mængde af smerte som han og hans team skal gennemleve undervejs.

Tryk på "I'm going" for at tilmelde dig

When
From: August 08, 2012 00:00
To: August 08, 2012 23:59
Where

Hedal Kruse Brohus A/S, Rugårdsvej 55 2., 5000, Odense, Denmark

Category

Computer Science

Tags

onug, rebus

Contact email
deldy@deldysoft.dk

Submitted by:

Jesper Blad Jensen

Are you the organizer?

Get in touch