SAUNAGUS MED GYS


GUS

Klassisk saunagus består typisk af 3 runder med forskellige dufte fordelt på 10 min. hvor varmen gradvist stiger frem mod slutningen. Her bruges der rent vand og 100% æteriske olier for at få saunaens og duftens reneste udtryk. En oplevelse der stimulerer hele kroppen.

GYS

Mellem hvert saunaophold løber alle medlemmer skrigende ud af saunaen og hopper i poolen (der afhængig af vejret er mellem 0 og 10 grader kold). Herefter skriges der endnu mere, inden turen går tilbage til saunaen.

GODT

En tur i sauna er godt for let depression, stress, søvnforstyrrelser, tilbøjelighed til at få influenza-infektioner, forstyrrelser i gennemblødningen af huden, kuldskærhed, tendens til for lavt blodtryk (kun efter aftale med din læge!), muskelspændinger.

H1 headline with an image below it

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Morbi tristique senectus et netus et malesuada fames. Eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in.

Placeholder.

Saunagus og gys er godt

Vinterbadning øger lykkefølelsen: Når du bader i koldt vand, bliver der frigivet en række signalstoffer i hjernen, og du kan ligefrem blive ”høj” af endorfiner.

Vinterbadning styrker immunforsvaret: Det kolde vand aktiverer dit immunsystem, og adrenalinniveauet stiger. Det er med til at bekæmpe infektioner.

Vinterbadning er godt for blodkarrene: Når din krop bliver udsat for et kuldechok, trækker blodkarrene i fingre, fødder, arme og ben sig sammen, så blodet strømmer til de indre organer.

GO

Book med det samme. Vi ved af erfaring, der hurtigt bliver fyldt op

This website uses cookies. By continuing to browse you agree to this and Conferize's terms of service.