Smart Lighting Event

Slimme verlichting is sterk in opkomst. Tijdens het Smart Lighting Event hoort u alles over de nieuwste technologieën op het gebied van lighting.

13 Nov 2014 at Natlab door Plaza Futura, Eindhoven, Netherlands

Business

Smart Lighting Event 13 Nov 2014 Natlab door Plaza Futura, Eindhoven, Netherlands
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

People (1)

Show all

Slimme verlichting (smart lighting) is sterk in opkomst. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht volgen elkaar in rap tempo op. Interessant daarbij is de gedachte dat licht veel kan toevoegen aan onze kwaliteit van leven. En op deze wijze een belangrijke functie heeft in het verwezenlijken van zogeheten Smart Cities.

Steeds meer partijen zien ook mogelijkheden voor de stedelijke omgeving. Samen zijn we op weg naar een nieuw, interactief lichtsysteem voor de openbare ruimte. Een weg die bedrijven, Kennisinstellingen en overheden samen met de inwoners van deze Smart Cities de komende decennia verder gaan afleggen.

De inwoners met hun specifieke behoeften en kennis staan daarbij steeds meer centraal. Maar dat roept ook vragen op. Willen ze vergaande technologische mogelijkheden wel? Hoe beleven zij hun stad in de avond? Hoe ver willen we gaan in het combineren van persoonlijke gegevens met innovatieve diensten? En kunnen en willen ze wel participeren in de ontwikkeling van slimme verlichting?

Het Smart Lighting Event biedt u:
De lighting experts in Nederland delen met u hun kennis over de belangrijkste vraagstukken op dit moment.
Gemeente Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen delen hun praktijkervaringen met participatie, beleving en ethiek binnen verlichtingsconcepten.
Topdeskundigen uit industrie en wetenschap inspireren en verrassen u met nieuwe invalshoeken.
Eindgebruikers (burgers) geven hun kijk op alle toekomstige ontwikkelingen en gaan daarover met u in gesprek

Beleving, participatie en ethiek staan tijdens het Smart Lighting Event Centraal. Onder het motto ‘The future of light, it’s up to you!’ bieden wij u een interessant, interactief programma. Een combinatie van inspiratiespeeches, praktijksessies en paneldiscussies. Een event waar alle partners samenkomen, om alles te horen en delen over de laatste ontwikkelingen en trends. Maar zeker ook om samen te sparren en netwerken over nieuwe oplossingen!

Price: middag- en avondprogramma: EUR 399,- (excl btw)

Speakers: Theo Verbruggen, Mary-Ann Schreurs, Elke den Ouden, Laurens de Graaf, Rixt Muller, Maarten Botterman, Alwin Beernink, Thomas Lapperre, Paco Bunnik, Kees Jansen, Willem Reedijk, Wouter van der Wal, Gerald van Meijgaarden

When
From: November 13, 2014 12:30
To: November 13, 2014 21:00
Where

Natlab door Plaza Futura, 500 Kastanjelaan, 5616 LV, Eindhoven, Netherlands

Category

Business

Contact email
m.claessens@euroforum.nl

Contact phone
+31 40-2972742

External link

Submitted by:

evvnt Platform

Are you the organizer?

Get in touch