Social Events in SOciety 3.0

27 May 2013 at Seats2meet.com Utrecht CS, Utrecht, Netherlands

Other

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Speakers ({{speakersCount}})

Show all

People (3)

Show all

Social Events in Society 3.0

De wereld verandert
De wereld blijft veranderen. Er zijn kritische vragen over het effect en rendement van congressen en events. De strijd om de aandacht van de consument of stakeholders van een organisatie is in volle gang, reclame budgetten nemen tegelijkertijd af.

Zelforganisatie en user generated content
De markt van zakelijke bijeenkomsten ziet ‘zelforganisatie’ de kop opsteken. Buitenstaanders hebben via het web toegang tot iedere bestaande markt. Restaurants worden geconfronteerd met ‘social dining’ bij particulieren thuis. Hotels ervaren een enorme concurrentie van Couchsurfing en Airbnb. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingen vanuit waardenetwerken. Op basis van gelijkwaardigheid wordt er snel geschakeld en ontstaan actuele en relevante programma's. Een bijeenkomst ontstaat spontaan, bijvoorbeeld: via de social media wordt een oproep gedaan, taken worden verdeeld, een meeting website is zo gelanceerd. Door de online en offline interactie ontstaat user generated content, een belangrijk element van een sociaal event.

De toekomst is vandaag
We zijn geen traditionele consumenten meer, maar prosumenten: we geven mede dankzij de digitale revolutie samen gestalte aan producten en diensten. Werken en vergaderen krijgt daardoor een andere dimensie en misschien vraagt de dynamiek wel om een andere definitie: samenkerigheid, of wederwerken.

Cocreatie
Als operators van Seats2meet.com geloven we dat we elkaar nodig hebben in de nieuwe wereld. Mensen komen vanuit eigen inspiratie en vanuit verbinding tot succesvolle innovatie, diensten en producten. Cocreatie binnen een waardenetwerk willen wij graag faciliteren.

Wat staat er op het programma?
Allereerst een hoopvolle en toekomstgerichte blik op onze maatschappij van Ronald van den Hoff, mede-oprichter van Seats2meet.com en auteur van het succesvolle boek Society 3.0, in 2011 uitgeroepen door de lezers van Elseviers Misset Horeca tot 'Hospitality Personality 2011.'

Erik de Groot, co-auteur van "Into the Heart of Meetings" heeft samen met zijn mede-meetingdesigner Mike de Vijver speciaal voor dit event een experiment ontworpen. Hoe kun je het gedrag van je deelnemers beïnvloeden door meetingdesign? We hopen je te inspireren en te verrijken!

Vervolgens hebben we verschillende thematafels waar je aan kunt sluiten naar gelang jouw behoefte. Evert-Jan van Hasselt en Pauline Romanesco van Dolfijn Design Lab en Jeroen Roverts en Guido Benard van Seats2meet.com leiden thematafels over hoe je evenement beter te faciliteren in plaats van organiseren en welke (online) tools er daarvoor nodig zijn. Waar wil jij over meepraten? Dan kun je aan die tafel gewoon aanschuiven! Verder is er ook genoeg plek voor spontane discussiegroepjes die ontstaan dus mogelijkheden te over om te inspireren en geïnspireerd te worden.

Netwerkborrel
Bij onze buren, Meeting Plaza Utrecht, vindt tegelijkertijd de Monday Meetup plaats met een feestelijke borrel als afsluiting. Na afloop van dit event lopen we daar heen en jij bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd!

Meng je in het waardenetwerk van Seats2meet.com en laat je onderdompelen in de wereld van cocreatie, synergie en asynchrone wederkerigheid, ofwel: Society 3.0!

Je kunt je voor het event inschrijven voor deze datum, maar als het je niet uitkomt dan kun je ook op 24 juni komen.

When
From: May 27, 2013 00:00
To: May 27, 2013 23:59
Where

Seats2meet.com Utrecht CS, Moreelsepark 65, 3511 EP, Utrecht, Netherlands

Category

Other

Contact email
gbenard@cyberdigma.nl

Organized by: