Social Media Week - Rotterdam 2014

Social Media Week Rotterdam | September 22-26 2014 | Let's celebrate 5 days of social media & innovation | Organized by RauwCC

Internet, Technology

Social Media Week - Rotterdam 2014 22-26 Sep 2014 LantarenVenster, Rotterdam, Netherlands
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Wij zien het als onze missie om hét inspiratiecongres van de Benelux te worden op het gebied van social media en innovatie. Het is een inhoudelijk feest waar iedereen welkom is, niet alléén marketing- en communicatieprofessionals.

Social Media Week is een vijfdaags inspiratiecongres over social media en innovatie. Tweemaal per jaar wordt het tegelijkertijd georganiseerd in meer dan 20 steden wereldwijd. In 2014 vindt dit congres voor het eerst plaats in de Benelux, om precies te zijn in Rotterdam.

Rotterdam heeft de liscencie gekregen om Social Media Week drie keer te organiseren. Het thema van 2014 is The Future of Now. “Technologische groei gaat niet geleidelijk. Niet meer. Dat is ingewikkeld en daar moeten we mee leren omgaan.” Initiatiefnemer Maarten Reijgersberg legt uit wat er in de wereld gebeurt en waar Social Media Week om draait.

“Social Media Week is een wake-up call. Want de toekomst is al begonnen, het is nú. We moeten nú sprinten om voorop te lopen in de wereld en bruggen slaan tussen branches en disciplines. Een brancheoverstijgende aanpak is essentieel. Daarom heeft de organisatie ook zeer bewust grote én kleine cases in het programma opgenomen.”

When
From: September 22, 2014 16:00
To: September 26, 2014 17:45
Where

LantarenVenster, 996 Otto Reuchlinweg, 3072 MD, Rotterdam, Netherlands

Category

Internet, Technology

Hashtag

#SMWRotterdam

Contact email
rotterdam@socialmediaweek.org

Contact phone
+31 10 221 1470

Website

Submitted by:

Conrad

Are you the organizer?

Get in touch