SQL in the City Seattle

5 Nov 2012 at Bell Harbor International Conference Center, Seattle, USA

Software, Technology

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Speakers ({{speakersCount}})

Show all

People (11)

Show all

About the event:

I de seneste år har sociale medier rykket sig fra at være en hobby til at være en central del af, hvordan vi kommunikerer. Det hurtigt voksende sociale fænomen har givet os adgang til et online samfund, en mulighed for at skabe en forbindelse med folk fra hele verden, en frihed til at dele en endeløs strøm af tanker og billeder samt et hurtigt ego-boost ved hjælp af likes og followers. 

Undersøgelser viser, at teenagere tjekker sociale medier 100+ gange om dagen. Vi lever i en selfie-æra, som har udløst en afhængighed af at uploade fejlfrie billeder. At følge med i andres ”perfekte” tilværelse og sammenligne sig med den, får mange til at føle sig utilstrækkelige i deres egen stræben efter perfektion. Behovet for at være ’på’ skaber nye krav, vaner og regler hos specielt den yngre målgruppe.
Vi dykker ned i denne verden og ser på, hvad det betyder for fremtiden for kommunikation og interaktion, og hvilket ansvar det ligger på os som annoncører.

Takeaway:

Indsigt i unges brug af sociale medier og reflektioner på de muligheder og problemer det skaber for fremtidens kommunikation.

Event format:

Presentation

Audience level:

Intermediate

Language:

Danish


Please note
That there will be charged a No-Show-Fee of 300 DKK. Cancellations must be made minimum 24 hours prior to event start by going to your Conferize profile, clicking "My Tickets" and then "Manage Tickets". Here you can cancel your ticket, by clicking “cancel ticket”. In order to register your attendance, it is important you check-in at the venue.
Venue-staff will be handling this.
The No-Show-Fee is made due to high demand and limited seats.

By registering to this free event you grant SMWiCPH’s sponsors the right to contact you.

When
From: November 05, 2012 00:00
To: November 05, 2012 23:59
Where

Bell Harbor International Conference Center, 2211 Alaskan Way, Pier 66, 98121, Seattle, USA

Category

Software, Technology