Tvitomanija

Ovogodišnja Tvitomanija će na jednom mestu na hrvatskom primorju okupiti preko hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža. Istih onih društvenih mreža koje su praktično izjednačile anonimuse...

Business, Media

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

Ovogodišnja Tvitomanija će na jednom mestu na hrvatskom primorju okupiti preko hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža. Istih onih društvenih mreža koje su praktično izjednačile anonimuse sa poznatim ličnostima, preduzetnike i korporacije, narod i političare, offline i online medije, i koje su nam omogućile dvosmernu komunikaciju sa svim tim ljudima koji utiču na naš svakodnevni život i čine ga… pa svakako zanimljivijim.
Na Tvitomaniji će se u okviru predavanja, panel diskusija i radionica govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama. Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj Internet zajednici.

When
From: May 08, 2013 00:00
To: May 12, 2013 23:59
Where

NOVI Spa Hotels & Resort, Kralja Tomislava 4, Novi Vinodolski, Croatia

Category

Business, Media

Tags

communications, education, entertainment, politics, science

Hashtag

#tvitomanija

Contact email
info@tvitomanija.me

Website

Submitted by:

Conrad

Are you the organizer?

Get in touch