Webbdagarna Stockholm 19-20 mars 2014

På Webbdagarna Stockholm samlas 1 500 personer som jobbar med digitala kanaler för att tillsammans uppleva inspiration och affärsnätverkande i absolut toppklass. Internetworlds redaktion...

Entrepreneurship & Startups, Business

Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

På Webbdagarna Stockholm samlas 1 500 personer som jobbar med digitala kanaler för att tillsammans uppleva inspiration och affärsnätverkande i absolut toppklass. Internetworlds redaktion handplockar i år 75 talare från världens alla hörn, som ger dig en unik överblick av de digitala trender som förändrar sättet vi gör affärer på just nu – plus konkreta tips på hur du kan använda de digitala kanalernas senaste möjligheter i just din yrkesroll. Huvudtemat för årets program är Globala möjligheter.
Med en dynamisk mix av leverantörer, webbprofiler och deltagare från näringslivets alla branscher på plats är det här dessutom en perfekt plattform för dig som vill träffa nya kontakter och samarbetspartners inom den digitala arenan.
Webbdagarna Stockholm 2013 var helt utsålt, fick rekordhöga betyg i vår deltagarutvärdering och har kallats årets viktigaste digitala konferens. Säkra därför din plats till årets event i god tid. Du kommer att vara i gott sällskap.

When
From: March 19, 2014 08:00
To: March 20, 2014 17:00
Where

Radisson Blu Waterfront Hotel, 111 64, Sweden

Category

Entrepreneurship & Startups, Business

Tags

Global opportunities, Internet, industries, networking

Hashtag

#webbdagarna

Contact email
webbdagarna@idg.se

Contact phone
12345

Website

Submitted by:

Conrad

Are you the organizer?

Get in touch