Wet bescherming Persoonsgegevens Cursus

De basis van privacywetgeving toegelicht Ruim 210 cursisten gingen u voor: eerdere edities beoordeeld met een 8,2!

10-17 Mar 2015 at 3527 GV, Utrecht, The Netherlands

Engineering, Technology

Wet bescherming Persoonsgegevens Cursus 10-17 Mar 2015 3527 GV, Utrecht, The Netherlands
Submit new post
Thank you for posting.
Share it:
More

People (1)

Show all

Hoe gaat u om met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)?

Deze cursus geeft� u praktijkgerichte uitleg over de werking van de Wet bescherming persoonsgegevens. U leert stap voor stap hoe u vanuit de Wbp dient om te gaan met privacyvraagstukken, hoe u kennis deelten informatie uitwisselt zonder hierbij inbreuk te maken op de privacy. Daarnaast krijg u inzicht in de wijze van handhaving, de rol en bevoegdheden van het CBP.

Na deze cursus weet u:

- Wat de privacyrichtlijn inhoudt en welke wetgeving er geldt
-Wat wel en niet mag met persoonsgegevens
-Welke regelgeving geldt rondom het doorgeven van gegevens naar landen buiten de EU/EER
-Wat de nieuwe meldplicht datalekken betekent voor uw organisatie
-Wie er aansprakelijk is voor het niet naleven van de Wbp

Masterclass - Europese Privacyverordening
9 oktober 2014

Verstrekkende gevolgen van de Europese privacyverordening De Europese Commissie is voornemens een grondige hervorming van
de EU-gegevensbeschermingsregels door te voeren. Deze Europese Privacyverordening moet de nationale wetgeving vervangen en wordt na inwerktreding één op één overgenomen in de Wbp. Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor iedere professional die tot in detail wil ingaan op de toekomstige wijzigingen van de huidige regelgeving als gevolg van de verordening. Zorg dat uw organisatie zich goed voorbereid, want op niet tijdige melding van verlies van persoonsgegevens staan boetes die kunnen oplopen tot 5% van de wereldwijde omzet!

Uw docenten zijn experts op het gebied van privacywetgeving. Zij vertellen u precies waar u rekening mee moet houden. Actuele cases en praktijkvoorbeelden worden uitvoerig besproken. De nadruk ligt op het vinden van praktische oplossingen.

Price:
Praktijkcursus: Eur 1799
Praktijkcursus + Masterclass: Eur 2399
Masterclass: Eur 699

Speakers: Tijl Koenderink, Dick Verwij, Marianne van Zetten

Venue details: Novilo, Churchilllaan 11, Utrecht, 3527 GV, Netherlands

When
From: March 10, 2015 09:00
To: March 17, 2015 17:00
Where

3527 GV, 3527 GV, Utrecht, The Netherlands

Category

Engineering, Technology

Contact email
t.van.zanten@euroforum.nl

Contact phone
+31 402972780

External link

Submitted by:

evvnt Platform

Are you the organizer?

Get in touch